Drie routes langs mooiste plekjes

ERMELO - VVV Ermelo organiseert op zaterdag 11 september een prachtige Nazomerfietsdag, een leuke en verrassende route die door diverse gebieden en landschappen gaat. Deze fietstocht op eigen gelegenheid heeft drie verschillende afstanden, namelijk 22, 37 en 50 kilometer, zodat jong en oud kunnen deelnemen.

De VVV heeft drie routes ontwikkeld waarbij men mooie plekken in Ermelo en omgeving aandoet. Zo komen de deelnemers over de Groevenbeekse Heide en fietst men langs Landgoed Schovenhorst. De lange route zal over het Kootwijkse Veld en langs Kootwijk gaan. Samen met een aantal ondernemers probeert de VVV deze dag gezellig en feestelijk te laten verlopen. Deelnemers krijgen een actie- en stempelkaart mee waarmee men aantrekkelijke kortingen krijgt bij diverse horecagelegenheden langs de route. Na afloop van de fietstocht ontvangt iedere deelnemer een herinnering.

Starten kan vanaf 8.30 uur en men heeft tot 17.30 uur de tijd om te finishen. Reserveren kan telefonisch via tel. 0341-552200/06-44470591 of per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Reserveren is overigens niet verplicht. De kosten voor deze fietsdag zijn € 3,75 voor volwassenen en € 2,25 voor kinderen (t/m 12 jaar). www.ermelobuitenleven.nl.