Concertzaal weer open voor publiek

ERMELO - Op vrijdagavond 1 oktober geeft Martin Mans (weer) een orgelconcert in de concertzaal van Content Orgels. Dit is het eerste concert waar weer echt publiek bij mag zijn, en het belooft een prachtige avond te worden.

Na een prachtige avond aan het begin van de zomer ontstonden de plannen om op korte termijn weer een concert te organiseren. Al snel was er een datum. Zo kunt u, als u het vorige concert gemist hebt, alsnog naar Ermelo komen om te genieten van de prachtige orgelmuziek. Tijdens deze avond bespeelt de organist het concertorgel van Content Orgels. Dit orgel is voorzien van pijpen, en onder elke pijp zit een afzonderlijke speaker, waardoor het orginele pijporgel heel dicht wordt benaderd! Martin Mans zal een afwisselend programma spelen, met klassieke werken, maar ook met koraalbewerkingen en populaire muziek.

Martin Mans

Martin Mans treedt regelmatig op voor radio en televisie. Hij begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten, toont een ongekend enthousiasme voor nieuwe projecten en vormt samen met pianist Jan Vayne het duo 'Twee Klaviervirtuozen'. Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band. Hij is dirigent van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem, het Chr. Streekmannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en hij leidt de mannenensembles The Martin Mans Formation de Urker Mans Formatie.
Meer informatie over dit concert vindt u via www.contentorgans.com, het aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Men kan dit concert later ook nog te bekijken en beluisteren via het YouTube-kanaal van Martin Mans.