Eerste concert na twee jaar afwezigheid

ERMELO - Op zaterdag 20 november geeft Harmonieorkest Excelsior Ermelo haar eerste concert na twee jaar afwezigheid. De vereniging heeft lang gewacht op dit moment en staat te popelen om de stukken waar ze al een hele tijd mee bezig zijn eindelijk aan publiek te kunnen laten horen.

Tijdens dit najaarsconcert zullen alle orkesten van Excelsior zich weer laten horen: het leerlingenorkest, het jeugdorkest en het harmonieorkest. Juist deze mix maakt de avond aantrekkelijk voor jong en oud, waarbij alle leden van de vereniging zich op uitmuntende wijze presenteren. Naast dat het voor ons als vereniging een moment is waar wij lang naartoe hebben gewerkt, is het ook op een ander vlak een bijzonder concert. Aangezien het gemeentehuis nog verbouwd wordt, zal dit concert niet plaatsvinden in de Dialoog, maar in de Immanuelkerk in Ermelo.

Voorverkoop

Bij dit concert is uiteraard de traditie van de Superloterij weer terug. Lootjes voor deze loterij kunnen op de avond zelf gekocht worden bij de kassa. Er zijn nu al kaarten te reserveren via de volgende link op de website: Bestel kaarten voor ons najaarsconcert 2021. De vereniging zorgt ervoor dat de gereserveerde kaarten vervolgens klaarliggen bij de kassa in de Immanuelkerk. Hier kan men voorafgaand aan het concert de kaarten ophalen en betalen. De toegang voor volwassenen is €8,- en voor kinderen tot 12 jaar €4,-. Het concert begint om 20:00 en de zaal gaat om 19:30 open. Op tijd komen is belangrijk, want dan heeft men de beste lotnummers voor de superloterij en de eerste keuze voor een mooi plekje in de kerkzaal! De kerk is vanaf 19:00 toegankelijk. Let op: een geldige QR code is vereist om toegang tot het concert te krijgen.