Koorleden zijn er klaar voor 

ERMELO - Op dinsdag 5 april verzorgt het Ermelose Shantykoor Ermeluiden een optreden in De Hof van Minemeu. Jarenlang repeteerden de koorleden in Pinel bij het gemeentehuis, maar daar moest men uit. Daarom is Ermeluiden verhuisd naar De Hof van Minemeu aan de Telgterweg 224 in Ermelo.

,,Wij vinden dit een mooie en gezellige ruimte en dat feit willen we graag delen," zegt voorzitter Henk van den Broek namens het shantykoor. De zaal gaat open om 19.15 uur voor een kopje koffie. Om 20.00 uur start het optreden.  

Shantykoor Ermeluiden is in september 2003 opgericht. Het koor bestaat momenteel uit zo'n 37 enthousiaste leden waaronder een zestal muzikanten en een dirigent. ,,Moesten wij vanaf medio maart 2020 onze aktiviteiten voor wat betreft repetities en optredens volledig staken in verband met de corona-perikelen, zijn we sinds juli 2021 weer voorzichtig (buiten) gestart met oefenen en hebben reeds een tweetal kleine optredens verzorgd." Het shantykoor staat te popelen om weer te kunnen optreden. Vandaar dat men op 5 april iedereen uitnodigt. ,,We vinden het wel fijn als u zich even aan meldt dan weten wij waar we op kunnen rekenen," aldus Van den Broek. Email adres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.