Actuele nummers in deze onrustige tijd

ERMELO – Op zaterdagavond 9 april is er een gevarieerd zangoptreden van Arda’s Angels. De zangleerlingen van zangcoach Arda Konings, die tussen 7 en 72 jaar jong zijn, brengen liederen ten gehore die passen in de Paastijd.

Een aantal van deze nummers klinken ook regelmatig bij het populaire televisieprogramma The Passion dat jaarlijks vlak voor Pasen wordt uitgezonden, zoals Hou vol, hou vast, Dat ik je mis, Mag ik dan bij jou, IJskoud, Tot jij mijn liefde voelt en Als ik je zie in de Hemel. Maar er zullen ook een aantal nummers worden vertolkt uit de rockopera Jesus Christ Superstar uit 1970 van de componist Andrew Loyd Webber. Bijvoorbeeld Geef ons Vrede (Dona nobis pacem) zal - juist gezien de onrustige tijd waarin we momenteel leven- niet ontbreken op het programma. Dat geldt ook voor het nummer Imagine van John Lennon dat na bijna 50 jaar jaar nog niets heeft ingeboet aan actualiteit. Lennon wist toen de juiste snaar al te raken met de tekst: ‘Stel je toch ons voor als er geen oorlog meer zou zijn en we allemaal in vrede zouden leven’.

Gratis toegang

Het Paasoptreden begint om 19.15 uur en vindt plaats in De Muzenhof aan de Leuvenumseweg 66. De toegang is vrij. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid voor een drankje en is er bij de uitgang een collecte voor bestrijding van de onkosten. Arda’s Angels heet iedereen van harte welkom!