Inspiratieavonden 'Sport & Cultuur'

ERMELO - Iedere vereniging of stichting heeft eigen doelen en ambities. De ene vereniging wil meer vrijwilligers werven, de ander wil inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, via 'verenigingsondersteuning' helpt de Rabobank bij het realiseren hiervan.

Verenigingsondersteuning is onderdeel van Rabo ClubSupport en van het sponsorbeleid. De Rabobank werkt hierbij samen met hun partners NOC*NSF en LKCA om verenigingen en stichtingen sterker en toekomstbestendiger te maken. Om te laten zien wat 'verenigingsondersteuning' jouw club te bieden heeft, om elkaar als bestuurders weer te ontmoeten en om samen te brainstormen, organiseert de Rabobank twee 'Inspiratieavonden Sport & Cultuur'. Naast het uitwisselen van de voornaamste uitdagingen voor clubs, vertellen een paar bestuurders hoe zij 'verenigingsondersteuning' hebben ervaren binnen hun club. Bovendien zorgt marketeer Lucien de Groot voor een portie inspiratie met zijn verhaal over 'branding & identity van clubs'. De Groot: ,,Natuurlijk weet je dat jouw club veel te bieden heeft. Naast een sport- of creatieve activiteit biedt een club nog zoveel meer. Elke club heeft een eigen karakter, eigen ideeën, eigen mogelijkheden, eigen doelen. Wat maakt jouw club zo uniek voor (toekomstige) leden?" 

Sportpark DVS'33

Op woensdag 13 april organiseert de Rabobank deze bijeenkomst bij voetbalvereniging DVS'33, Sportlaan 27 in Ermelo. Het programma start om 19.30 uur en het duurt tot 22.00 uur. Meld je uiterlijk 7 april hier aan (max 2 personen per club). Begin april ontvang je dan een bevestigingsmail met de laatste informatie. Heb je nu al vragen? Laat het ons weten door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..