Op pad door Ermelo met missiekaart

ERMELO - Binnenkort heeft Ermelo haar eigen Verhaalvontuur, een speurtocht en dorpswandeling door Ermelo. Ontdek met het hele gezin de leukste locaties van dit dorp, maar pas op voor de boeven. Cultuurmaker Rik Mentink en zijn team maakten de afgelopen weken een spannend avontuur. Wie dit avontuur wil beleven haalt binnenkort een missiekaart bij de VVV en boekhandel Riemer & Walinga.

Vanaf Pasen kan iedereen op ‘Expeditie Ermelo’. Deelnemers scannen met hun telefoon of tablet de QR codes op de unieke missiekaart. Die missiekaart is een echte schatkaart. Zo zien kinderen in welke straat ze lopen en waar ze naar toe moeten. Op verschillende locaties zijn filmpjes gemaakt. Hierin vertelt de Storyteller iets over de omgeving, maar het is voor de kinderen ook een spannend avontuur. Volg de route, voer de missies uit en win een prijs...

Deze familiespeurtocht is gemaakt voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De route kan gelopen worden vanaf zaterdag 16 april. Er zijn geen kosten aan verbonden.