Verkoop van verschillende zelfgemaakte producten

ERMELO – Op dinsdag 13 december start er een Pop-Up Kerstmarkt bij Werk Centraal op Landgoed Veldwijk van GGz Centraal. Op de kerstmarkt worden veel verschillende zelfgemaakte producten verkocht.

Werk Centraal verkoopt dit jaar geen Kerstbomen, maar alleen zelfgemaakte producten. Vanuit de bloemenshop worden onder andere kerststukken, kransen en opgemaakte vazen verkocht. Vanuit de timmerwerkplaats en grafische afdeling worden houten bordjes en -kaarten met mooi prints en vogelvoederschilderijen in diverse soorten en maten te koop aangeboden. En, zoals u van Werk Centraal gewend bent, alles voor zeer schappelijke prijzen.

Verkoop

De verkoop vind plaats op de ‘kwekerij’ Werk Centraal, Van Limburg Stirumlaan van dinsdag 13 december t/m 23 december van 9:00 – 16:00 uur, vrijdags van 9:00-12:00 uur. Uitgezonderd donderdag 22 december, want dan is de kwekerij gesloten om 12:00 uur!
Vragen voor informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.