Kies een van de routes 

ERMELO - Op vrijdagavond 27 januari is er een fantastische vierde editie van het Dwaallicht Festival. Deelnemers gaan op de fiets naar twaalf huiskamers in Ermelo waar kleine concerten worden gegeven. Op het programma staat een mix van klassiek, populair, folk, jazz en meer.

De best merkwaardige namen voor de verschillende routes langs de huiskamerconcertjes klinken velen vast al bekend in de oren. Kijk nog snel even op www.dwaallichtfestival.nl om de route te kiezen en te reserveren. Voor wie het nog niet kent, in andere plaatsen noemt men het ‘Gluren bij de buren’. Er zijn vier verschillende routes. De ene iets meer klassiek en de andere populair of jazzy. Voor alle routes zijn nu nog kaartjes te koop, maar het maximum aantal gasten is gesteld op vijfentwintig. Iedere groep krijgt een gids mee, want samen fietsen is leuker.

Geschrokken

De organisatie schrok even van de plannen van ‘Ermelo Ondersteboven’ die precies dat weekend een grote tent op het Raadhuisplein zal plaatsen. Paniek was onnodig, de 300 deelnemers aan Dwaalichtjes kunnen hun fietsen op vrijdagavond gewoon in de tent parkeren. Overdekt! Met een openingsconcert in Het Huis van Ermelo (de Dialoog)om 19.00 uur en de gezamenlijke slotborrel aldaar om 22.30 uur met werkelijk fantastische livemuziek. Reseveer on-line of bij de VVV.