Wandelfeest georganiseerd door Interactie

ERMELO – Er komt weer een Avond4Daagse, hét wandelfeest waar jaarlijks zo’n drieduizend lopers aan meedoen. Interactie organiseert de Avond4daagse voor Ermelo van 12 t/m 15 juni. In 2019 werd dit evenement voor de zestigste keer georganiseerd. Daarna moest de organisatie vanwege corona de deelnemers teleurstellen. Sinds 2022 is Interactie de organiserende partij.

Aanmelden voor de Avond4Daagse kan tot 1 mei via deze link. Deelnemen kan als groep of individueel. Er zijn drie afstanden: 3, 6 en 9 km. Het belooft weer een sportieve en vooral een gezellige week te worden.

Sportieve uitdaging

Dit wandelfestijn wordt voorafgegaan door de Gezond Veluwe Challenge, een sportieve uitdaging die op woensdag 5 april van start gaat. Tijdens tien woensdagavonden wandelen de deelnemers gezamenlijk verschillende routes in Ermelo. Bewegen is het beste medicijn voor een betere fysieke en mentale gezondheid. In Ermelo zijn er nog veel mensen die niet genoeg bewegen, terwijl bewegen juist het beste medicijn is. Deze challenge is daarom speciaal bedoeld voor inwoners die moeite hebben om zelf in beweging te komen. Bijvoorbeeld door overgewicht, diabetes, weinig motivatie, lichamelijke of visuele beperkingen.

Challenge

Tijdens de Gezond Veluwe Challenge ontdekken deelnemers dat ze meer in hun mars hebben en ontmoet ze nieuwe mensen. Deze activiteiten worden begeleid door een professional en het mooiste is: deelname is helemaal gratis! De inschrijving is geopend. Meld je aan via deze link.