Paashaas deelt paaseieren uit

ERMELO - Op zaterdag 8 april is er van 10.00-17.00 uur een Paasmarkt in het centrum van Ermelo. Het is een voorjaarsmarkt met diverse producten. Daarnaast zijn er veel hobbyisten met producten voor in huis, maar ook voor in de tuin.

,,Hopelijk is het een dag waarop genoten kan worden van de terrasjes," zegt VVV manager Ronnie Regeling. ,,Een bezoek aan deze markt is natuurlijk niet compleet zonder even gekeken te hebben bij alle vrolijk gekleurde voorjaarsmode die weer in de winkels hangt!" Met de Paasmarkt wordt ook het recreatieseizoen afgetrapt. Ook aan de kinderen wordt gedacht: de Paashaas loopt ook over de markt en deelt paaseieren uit.

Free Ermelo

Ook dit jaar wordt de Paasmarkt gecombineerd met 'Free Ermelo', dit in het teken van de bevrijding van Ermelo op 18 april 1945. Er zullen optredens zijn van diverse plaatselijke muziekverenigingen zoals o.a. Doe Maar, Shantykoor Ermeluiden, Drumfanfare EDG, Chr. Harmonie Excelsior en Danstheater Annemieke Bais. Ook zullen er diverse ‘oude’ militaire voertuigen op het Raadhuisplein staan en is er voor de kinderen een ballonnenclown.