Diverse activiteiten in jubileumjaar

ERMELO - Op Goede Vrijdag, 7 april, mag er met hoge uitzondering geskatet, gestept en gefietst worden in de Kanovijver! De leegstaande Kanovijver welteverstaan. 'Roll 'm d'rin' is één van de activiteiten die de Kanovijver organiseert in verband met hun 90-jarige jubileum dit jaar.

Elk jaar wordt de Kanovijver, voor dat het seizoen begint, helemaal leeggehaald. Het is natuurlijk een droom voor elk kind om eens lekker los te gaan op deze geweldige skatebaan. En voor één keer wordt dit toegestaan! Op 7 april, Goede Vrijdag, van 13.00 tot 17.00 uur is iedereen gratis welkom om dit eens te gaan proberen met skates, rolschaatsen, skateboard of crossfiets. Op eigen risico uiteraard. Het evenement gaat alleen door als de Kanovijver (bijna) droog is.

90 jaar

Omdat de Kanovijver dit jaar 90 jaar bestaat, worden er het hele jaar door activiteiten georganiseerd. Zo werd in de voorjaarsvakantie een uiterst succesvolle bingo gehouden. Op 21 april opent het nieuwe seizoen met de Koningsspelen Afterparty, ook een gratis evenement met onder meer oud-Hollandse spelletjes en vrij spelen. De Kanovijver is de hele zomer dagelijks geopend, met uitzondering van de zondag. Iedereen die voor 1 mei een jaarabonnement afsluit krijgt hierop 5 euro korting