Op weg naar de persoonlijke top

ERMELO - Met medewerking van trainers en scouts van Vitesse en DVS'33 Ermelo, organiseert DVS’33 Ermelo op 10 mei haar jaarlijkse Talentendag. Spelers in de DVS Opleiding krijgen veel aandacht, begeleiding , goede training en worden aantoonbaar een betere voetballer. DVS'33 streeft er naar dat iedere speler zijn persoonlijke top kan halen.

Zo'n talentendag kan ook leiden tot het uitgenodigd worden voor een Betaald Voetbal Organisatie. Scouts van vele BVO’s lopen wekelijks langs de sportvelden bij DVS . Ook dit seizoen ontving DVS al weer 22 uitnodigingen voor stagetrainingen bij Vitesse , FC Utrecht , PEC Zwolle , GA Eagles en de Graafschap. DVS’33 Ermelo speelt met haar selectie-teams bij de jeugd al jaren op een hoog niveau. Alle selectieteams van JO13-1 tot en met JO19-1 spelen op divisie niveau. Ook met de O16 en de O18.

Individuele ontwikkeling

Met de jeugdselectieteams streeft DVS’33 Ermelo een ambitieus niveau na, waarbij de doelstelling er op is gericht om de speler plezier in het voetballen te geven en kwalitatief en prestatief op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. De individuele ontwikkeling van iedere speler staat voorop. Het voor de 2e keer winnen van de Rinus Michels Award (Beste jeugdopleiding van Nederland voor amateurclubs) het samenwerkingsverband met Vitesse en de officiële certificering als Regionale Jeugdopleiding geven aan dat de Jeugdopleiding van DVS’33 van hoog niveau is .

Trots

Afgelopen seizoen stroomden er weer spelers vanuit de Opleiding van DVS door naar clubs als Vitesse, FC Utrecht, PEC Zwolle en GA Eagles en DVS is er trots op daarin een (kleine) rol te vervullen. Ben jij een talentvolle regionale speler (nog niet lid van DVS ) die hoopt in seizoen 2023-2024 in aanmerking te kunnen komen voor een DVS’33 - selectieteam van je geboortejaar? 

Schrijf je in via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld bij inschrijving naam, geboortedatum, huidige club/team, telefoon nummer, woonplaats en voorkeurspositie. NB: ook keepers zijn méér dan welkom! 

Programma Talentendag:
Aanvang alle leeftijdsgroepen 18.00 uur tot 19.15 uur .
De talentendag is voor de geboortejaren 2008 tot en met 2016. Spelers van 2005 tot en met 2007 kunnen zich ook aanmelden , maar zij trainen mee met de DVS selecties. .

DVS’33 Ermelo vertrouwt erop dat deelnemers aan de DVS Talentendag zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging, dan wel de huidige trainer/coach inlichten over de deelname aan deze activiteit.