Omgeving van Ermelo beter leren kennen

ERMELO - Op woensdag 3 mei fietst wethouder Ronald van Veen met een groep kinderen een route in het kader van ‘Expeditie Ermelo’ vanaf locatie Oud-Groevenbeek. Dat is het officiële startsein dat iedereen op de fiets kan meedoen met ‘Expeditie Ermelo’.

De fietsexpeditie is een initiatief van Verhaalvontuur en het vervolg van de succesvolle wandelexpeditie door Ermelo. Gezinnen en kinderen gaan in deze fietsexpeditie met de speciale missiekaart op pad en leren de omgeving van Ermelo beter kennen. Door het scannen van de QR-codes op de interactieve missiekaart krijgen de expeditieleden een film te zien van de verhalenverteller. Hij vertelt iets over de plek waar de speurneuzen zich dan bevinden. Kinderen en ouders leren zo meer over de Romeinen en de geschiedenis van Oud-Groevenbeek en verdienen daarbij Romeinse munten.

Ook mee op expeditie?

De fietsexpeditie is geschikt voor de hele familie. De missiekaart is na 3 mei gratis af te halen bij de VVV Ermelo Buitenleven en wordt uitgedeeld bij de lancering op woensdag 3 mei. Vind jij het leuk om de expeditie als eerste uit te proberen? Meld je dan aan via www.verhaalvontuur.nl/aanmeldenermelo. Vanaf 13.30 uur zijn kinderen met hun ouders dan welkom bij de officiële start en om mee te spelen met de expeditie. Er wordt gestart bij de tuin van Villa Oud-Groevenbeek. Vanaf de parkeerplaats aan de Putterweg is het ongeveer 3 minuten lopen naar deze locatie.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Ronnie Regeling, VVV Ermelo Buitenleven,
tel. 06-20648687/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Verhaalvontuur, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.