Kunstenaar maakt portret  

ERMELO – Vanmorgen kregen Sven en Bernadette Gravendeel een houtskooltekening overhandigd. Dit kunstwerk, gemaakt door Anneke Grootenboer, kregen ze als dank voor een weekend Maastricht met bezoek aan André Rieux én omdat de kunstenaars van StEK een prachtig onderkomen hebben in de Stationsstraat 72a.

,,We hebben een mooie locatie waar we wisselende exposities organiseren,” vertelt voorzitter Pim Engelsman namens StEK. ,,Ik heb allemaal enthousiaste verhalen gehoord over het weekend in Maastricht. Dit is een bedankje. Anneke Grootenboer, een kunstenaar van StEK was bereid om een houtskooltekening te maken. Een tekening aan de hand van een foto, die gemaakt is tijdens het concert van André Rieux.”
StEK is gevestigd in een pand van Sven en Bernadette, mede mogelijk gemaakt door dit ondernemersstel, de Vanneau Foundation en de gemeente Ermelo. Op de tekening is Bernadette geportretteerd samen met de jongste zoon. ,,Dansend,” vertelt Sven Gravendeel na de onthulling. ,,Wat prachtig!” Het stel is blij met het werk van Grootenboer.