Inspirende lessen vrij schilderen

ERMELO - Ben jij diegene die altijd al had willen leren schilderen en voel je inspiratie om het witte doek te gaan vullen? Op zes maandagochtenden van 10.00 uur tot 12.30 uur kun je beginselen van het schilderen gaan leren, in de galerie van StEK. Er zijn elke ochtend twee ervaren kunstschilders aanwezig die je dan de kneepjes van het vak kunnen gaan leren.

Misschien heb je al enige ervaring en wil je verder leren, dan kun je inspirerende serie lessen volgen. We gaan vrij schilderen vanuit ons hart en laten ons inspireren door vormen en kleuren. Wanneer je op de maandagochtend niet kunt en wel op een doordeweekse avond, kijken we bij voldoende aanmelding om die ook op te starten. Graag bij je aanmelding doorgeven.

Galerie

Wat is StEK zult u zich afvragen. StEK heeft een galerie aan de Stationsstraat 72a. Op dat adres worden regelmatig wisselende exposities gehouden van kunstenaars die lid zijn van StEK en ook van kunstenaars buiten StEK (https://kunststek.com). Ook zijn er regelmatig lezingen bij te wonen in de galerie. Voor de kinderen is er op de woensdagmiddag (1x in de veertien dagen) een knutselclub. Ook is StEK bij vele culturele activiteiten zichtbaar in de gemeente.

Opgeven

Nieuwsgierig geworden, opgeven kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De kosten zijn €195,- voor 6 ochtenden, inclusief penselen en verf plus de eerste keer een doek. Het gaat om de data: 4-11-18-25 maart en 8-15 april met uitloop op 22 april. De eerste keer hoef je dus geen eigen doek mee te brengen daar wordt voor gezorgd evenals de verf en penselen.