Wekelijks activiteiten

ERMELO - Op zaterdag 11 mei organiseert de gemeente met medewerking van eventbureau LeisureTeam weer het Huis & Tuin Event. Deze vindt plaats op ’t Weitje in het centrum van 10.00 uur tot 15.00 uur. Er is tijdens het evenement voor ieder wat wils!

Verschillende bedrijven en organisaties inspireren bezoekers op het gebied van duurzaam wonen, leven en genieten. Tijdens het evenement zijn de nieuwste trends op het gebied van duurzaam wonen te zien. Er zijn praktische workshops, leuke kinderactiviteiten en live muziekoptredens. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen bezoekers op een ontspannen wijze kennismaken met groene oplossingen die bijdragen aan een groene toekomst.

Voor alle inwoners van Ermelo

Met een speciale uitnodiging aan onze jongeren. Zij zijn immers de toekomst. Het is nooit te vroeg om hen bewust te maken van het belang van duurzaamheid! Daarnaast kunnen zij een eigen insectenhotel of vogelhuisje maken. In aanloop naar 11 mei organiseert de gemeente wekelijks een aantal activiteiten. Die dienen als voorbereiding naar een geslaagd evenement. De berichten hierover worden wekelijks geplaatst en er is binnenkort ook informatie te vinden op de website van de gemeente