Willeke Alberti zorgt voor muzikaal spektakel

ERMELO - Op woensdag 2 september vindt weer het jaarlijkse Zomerfeest plaats op het terrein van ’s Heeren Loo in Ermelo. Het Zomerfeest staat bol van leuke activiteiten en optredens.

Traditiegetrouw is de ’s Heeren LooP de aftrap van het Zomerfeest. Deze vind dit jaar al weer voor de achtste keer plaats. Het startschot wordt gegeven op dinsdag 1 september om 18.30 uur bij het Theehuis, achter de kerk van ’s Heeren Loo. Deelnemers kunnen 1, 5 of 10 kilometer lopen. Iedereen kan meedoen voor een klein bedrag. Inschrijven kan t/m 28 augustus via www.inschrijven.nl (€2) of op 2 september vanaf 17.30 uur bij het Theehuis (€3).

Veel muziek

De woensdag staat volledig in het teken van het feest. Vanaf 13.30 uur zorgen showband Doe Maar, het Shantykoor en Willeke Alberti voor het muzikale spektakel. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals een paardentram, kraampjes met bloemen en 2e hands artikelen en is er van alles te eten en te drinken. De jobcoaches en het Klantcontact zijn aanwezig om extra informatie te geven en belangstellenden kunnen een kijkje nemen in een voorbeeld studio/woning. De dag wordt afgesloten met een talentshow. Kortom, voor jong en oud is er van alles te beleven. Iedereen is van harte welkom.