VVV organiseert dagtochten met Archie

ERMELO - Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij VVV Ermelo de dagtocht 'Varen en fietsen naar de historische plaatsen Elburg en Spakenburg' te boeken. In de maanden juni, juli en augustus is er een arrangement op dinsdag en donderdag naar Elburg en op woensdag en zaterdag naar Spakenburg, mits er voldoende deelnemers zijn.

De boot Achie vertrekt vanaf Strand Horst richting Elburg of Spakenburg. Vervolgens gaat men een mooie fietstocht terug maken, maar deelnemers kunnen er ook voor kiezen om met de boot weer mee terug te gaan. De boot naar Elburg vertrekt om 09.30 uur vanaf Strand Horst. De boot arriveert om ±12.00 uur in Elburg waar deelnemers vervolgens op de fiets kunnen stappen om terug te fietsen, of nog even Elburg bekijken. 

Spakenburg

De boot naar Spakenburg vertrekt om 10.00 uur vanaf Strand Horst. De aankomst in Spakenburg is om 12.00 uur. Ook bij deze dagtocht kan men ervoor kiezen om op de fiets te stappen en terug te fietsen, of nog even van Spakenburg te genieten. De boot terug vertrekt om 15.00 uur richting Strand Horst. Tijdens de Spakenburgse dagen op woensdag 20 & 27 juli en 3 & 10 augustus kan men de fiets helaas niet meenemen.

Een enkeltje met fiets kost voor volwassenen € 12,00 en voor kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,00. Een retour met fiets kost €17,00 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen en een retour zonder fiets kost € 14,00 voor volwassenen en € 7,00 voor kinderen. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

Alle dagtochten zijn te reserveren bij VVV Ermelo en vertrekken alleen bij een minimum aantal van 20 personen. Voor meer informatie kan men contact opnemen met VVV Ermelo, 0341-552200.