Met stempelkaart op de fiets

ERMELO - De VVV’s op de Veluwe organiseren op dinsdag 1 augustus weer de traditionele Veluwse Fietsdag. Al vele jaren kan men deze dag bij de meeste VVV winkels een mooie gevarieerde fietsroute starten die speciaal gemaakt is voor deze dag. Onderweg worden diverse activiteiten georganiseerd.

In Ermelo kan men op dinsdag 1 augustus vanaf de VVV Ermelo een prachtige fietsroute van ongeveer 38 kilometer starten. De route is ook te verkorten tot 24 kilometer. De fietsroute loopt via de Groevenbeekse heide naar Garderen. Daarna fietst men via het buitengebied van de gemeente Putten en Ermelo weer terug naar het centrum van Ermelo. Onderweg fietst men langs diverse bezienswaardigheden en horecagelegenheden. Bij aanvang wordt er een drankje en een hapje aangeboden door VVV Ermelo.

Stempelkaart

De route is voor slechts € 3,75 te koop bij VVV Ermelo, bij deze route ontvangt u een stempelkaart die u dient af te stempelen bij de controleposten onderweg. Tevens ontvangt u een tasje met allerlei nuttige informatie. Aan het eind van de route krijgt u een prachtige herinnering aan deze fietsdag. Men kan starten vanaf 9. 00 uur bij VVV Ermelo aan de Stationsstraat 20, het kantoor is deze dag tot 18.00 uur geopend. Voor meer informatie: 0341-552200.