Open Huis volksuniversiteit

ERMELO – Volgende maand opent Volksuniversiteit Vuvera officieel haar deuren aan de Cronjéstraat 46 in Ermelo. Dit zal gebeuren op donderdag 24 augustus om 19.00 uur.

De locatie, die de naam Nieuwe Palet heeft gekregen is geheel opgeknapt en aangepast zodat docenten en cursisten er in het nieuwe seizoen goed van start kunnen gaan. ,,De opening doen we natuurlijk op feestelijke wijze," meldt voorzitter Ida Stoevelaar, die heel blij is met het nieuwe onderkomen.

Cursusaanbod

Tijdens deze avond krijgen belangstellenden volop de gelegenheid kennis te maken met de docenten en het cursusaanbod voor het komende seizoen 2017-2018. De docenten zullen met presentaties proberen potentiële cursisten over de streep te trekken zich aan te melden voor een cursus, lezing of workshop. Vuvera moest het pand aan de Kozakkenkamp verlaten omdat daar binnenkort nieuwbouw zal plaatsvinden. Gelukkig kon men met medewerking van de gemeente Ermelo nieuwe huisvesting vinden. Vuvera bood het afgelopen seizoen aan ruim vijfhonderd mensen cursussen aan in Ermelo. Ook in Harderwijk (De Kiekmure) en Putten (Stroud) zijn regelmatig activiteiten geweest. Wie kennis wil maken met deze volksuniversiteit kan tijdens het Open Huis, van 19.00 – 21.00 uur binnenlopen.