Sport, hapje, drankje en alle het andere wat mannen leuk vinden

ERMELO – De mannenavonden van Nero Barbershop zijn ondertussen een begrip geworden. Vorig jaar kwam daar de Nero by EFC-mannenavond bij. Dat was zo’n succes dat een tweede editie logisch lijkt. Op zaterdag 7 oktober is het zover.

De avond wordt georganiseerd door de sponsorcommissie van EFC’58 in samenwerking met Nero de Boer. ,,Wij bieden een gezellige avond voor alleen echte mannen tussen 16-99 jaar oud,’’ vertelt Nero de Boer. ,,Een avond barstensvol activiteiten, goed eten en drinken. En de entree is gratis.’’ Nieuw dit jaar is dat genodigde, vaste klanten eerst een tour met een touringcar gaan maken. De bus vertrekt om 11.30 uur en biedt een verrassende rondrit met allerlei spectaculaire activiteiten. Wat dat gaat worden, wil De Boer uiteraard niet vertellen; het moet immers een verrassing blijven. Maar, wie de barber kent, weet dat het zeker niet doorsnee gaat worden. Daarnaast zijn de rest van de Ermelose mannen vanaf 17.00 uur welkom op het terrein van de Ermelose Footballclub.

Whiskey en bier

In en om de kantine zijn er allerlei stands ingericht en waar spectaculaire activiteiten kunnen worden gedaan. Er is een originele Formule 1 racesimulator waar de mannen kunnen laten zien of er in Ermelo ook een ‘Max Verstappen in de dop’ woont. Maar men kan ook zijn kwaliteiten laten zien in een lasergame. Ook Lucky Duck, de sensatie in Tractor Pulling staat opgesteld. Voor wie niet zo sportief is ingesteld, kan z’n geluk beproeven aan de roulette- of black jack tafel of een fraai horloge winnen met de loterij. En uiteraard is er ruim gedacht aan de inwendige mens. Er is een whisky- en bierproeverij en de koffietuk-tuk van Ermelo Centraal zorgt voor lekkere coffees. Verder zijn er hapjes van de kippengrill; pulled pork of een broodje Duck To-eend. Uiteraard is er muziek: het Hound Dog Duo treedt op, ze spelen akoestisch diverse swingende, vrolijke en verrassende covers. Daarnaast zal DJ Los Primos de aanwezigen laten swingen. Tijdens deze stoere mannenavond zal ook de Ermelo-mascotte Pauwer aanwezig zijn en mogen alle echte kerels met hen (genderneutraal) op de foto. De avond wordt afgesloten met een groots en spectaculair vuurwerk, net zoals vorig jaar weer verzorgd door Hamstra’s Vuurwerk