Samenwerking met professionele Thuiszorg

ERMELO - De Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV), afdeling Ermelo roept mensen op die thuishulp nodig hebben zich te melden. Ook zijn er vrijwilligers welkom.

De NPV komt op voor het mensenleven in al haar fasen en facetten en Ermelo kent een bloeiende lokale afdeling. Deze spitst zich met name toe op thuishulp en wil waar mogelijk samenwerken met de Thuishulp van de verschillende kerken. De hulp die geboden wordt is aanvullend op de beroepsmatige zorg en is (vrijwel) gratis. Door deze aanvullende hulp kunnen mensen dikwijls langer zelfstandig thuis blijven wonen. Voorbeelden van hulp zijn het doen van boodschappen, mee gaan wandelen, vervoer naar dokter of ziekenhuis of het ontlasten van een mantelzorger. Iedereen die ondersteuning wil ontvangen, jong of oud, ongeacht levensovertuiging, kan een beroep doen op deze Vrijwillige (Ermelose) Thuishulp.

Vrijwilliger

Wie (tijdelijk) geholpen moet worden kan bellen (06-20223954). Een coördinator bekijkt hoe de hulp het beste kan plaatsvinden. Aan de andere kan men zich ook aanmelden als vrijwilliger. De NPV kan gelukkig een beroep doen op een groot aantal gemotiveerde vrijwilligers, maar er kunnen er meer bij, mede door een toename van de hulpvragen. Neem vrijblijvend contact op met de coördinator van de NPV (06-20223954) en overleg welke mogelijkheden er zijn om hulp te bieden. Voor meer informatie: www.thuishulpnpvermelo.nl. Het e-mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..