Nationale Dag van de Vrijwilliger als bedankje 

ERMELO – Op 7 december organiseerde het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo een bedankmiddag voor alle vrijwilligers in Ermelo. 
Zo'n 120 vrijwilligers bezochten deze middag in de Dialoog. Het zijn de 'gouden handjes' van verschillende Ermelose verenigingen en organisaties.

Wethouder Laurens Klappe opende de middag. Vrijwilligers konden zelf een cupcake versieren of een workshop volgen: een korte yogales, ‘Zorgen voor jezelf’ en ‘Geef glans aan je leven’. Daarnaast kon men gewoon binnenlopen voor een praatje, een nieuwe ontmoeting, een hapje en een drankje.

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor de samenleving, onmisbaar en onbetaalbaar. Daarom is het belangrijk dat het vrijwilligerswerk soms in de spotlights komt. Op 7 december is de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Ermelo heeft deze dag aangegrepen om met een jaarlijks evenement het lokale vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en om alle vrijwilligers te bedanken. www.welzijnermelo.nl