Gezamenlijke ondernemers bieden het voorjaar

ERMELO – Zaterdag 24 maart is er weer een voorjaarsdag in Telgt. Samen met De Oude Meul en de Arkelandshoeve gaat Woon- en Kadowinkel Buiten- en Binnengoed weer de lente vieren met verschillende acties en activiteiten.

Er is tussen 9.00 uur en 16.00 uur weer van alles te beleven aan de Telgterweg. Buiten- en Binnengoed biedt van 10.00-11.00 uur een Miniworkshop Kransen maken aan. Daarnaast is er een Poppenzolder, waar heel veel poppen zijn zien. De verzameling van de heer en mevrouw Middelkoop bestaat uit bijzondere, antieke, grote en kleine exemplaren. Er zijn veel violen, dus kom met je eigen pot of mand en laat deze vullen met de prachtigste violen. Maar er zijn meer aanbiedingen. Er is een theeactie: 3 zakjes heerlijke thee en pakje filters, brei- en haakgarens, kussens en allerhande voorjaarsdecoratie.

Rondje Telgt

Ook De Oude Meul, heeft acties op de Voorjaarsdag. Er zijn aanbiedingen voor potgrond en tuinaarde. Voor de kinderen is er een springkussen, ponyrijden, pannenkoeken e, suikerspin en een workshop cupcakes decoreren. En uiteraard zijn er allerhande jonge dieren om te knuffelen: lammetjes, kuikentjes en kalfjes. De Landwinkel Arkelandshoeve is de derde ondernemer die mee doet aan de voorjaarsdag. De landwinkel bestaat dit jaar vijf jaar en zal diverse aanbiedingen hebben. Volgens de Telgtse ondernemers zijn er op 24 maart genoeg redenen om gezellig een rondje Telgt te komen doen.