Day and Night in De Dialoog

ERMELO – Zaterdag 7 apil brengt De Gitaarsalon Roadshow het publiek in Theater De Dialoog in aanraking met de vele gezichten van dit geliefde instrument. Zes topgitaristen laten samen zien en horen hoe de gitaar als geen ander instrument klassieke muziek met vele muziekstijlen en culturen verbindt. 

Een indrukwekkende verzameling aan instrumenten van allerlei soorten en maten in een naadloze stroom van verschillende bezettingen (solo, duo, trio tot compleet ensemble…) verwent het oor met een enorme klankrijkdom. Day and Night is het programma van de Gitaarsalon Roadshow dat de bezoeker meeneemt op een muzikale reis. De eerste helft bevat zonnige muziek van Praetorius en Bach tot aan de Mediterraan. Terwijl de zon ondergaat en de wereld de nacht inkeert, klinkt muziek, geboren uit dromen, uit de film noir en tot slot de zinderende hot-club en tangomuziek uit de zwoele salons van Parijs.
De Gitaarsalon Roadshow brengt klassieke muziek met hun eigen vermakelijke presentatie, en schijnt vooral een licht op het verhaal erachter. Een avond vol ontroering, humor en bovenal genieten. De Gitaarsalon Roadshow is een initiatief van De Gitaarsalon (Enkhuizen) en is regelmatig te zien op Brava tv. De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is € 17,00 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl