Voorbereiding Langste Ontbijt van start

ERMELO – De organisatie het Langste Ontbijt van Ermelo heeft vrijdag de wensen uitgereikt aan de winnaars van Kerstballenactie in december 2017.

Tijdens een Paasontbijt op Goede Vrijdag werd door de organisatie van het Langste Ontbijt van Ermelo (LOvE) de wensen vervuld van de winnaars van de Kerstballenactie die in december 2017 op het Pauwenplein werd gehouden. De actie ‘Koop een bal en vervul een wens voor een ander’ werd gehouden om geld in te zamelen voor de Stichting Leuk Gelukt die zich inzet voor tieners uit minderbedeelde gezinnen. De actie bracht € 250,00 op. Uit handen van voorzitter Herman Bolhuis ontvingen fam. Van Dijken, fam. Paters en fam. Priem de wens die zij van een ander hadden gekregen. De wensen bestonden respectievelijk uit een ontbijt voor de echtgenote, een etentje voor de ouders en een activiteit voor een zieke brugklasser. De prijzen werden belangeloos ter beschikking gesteld door HEMA Ermelo, Restaurant Peacock’s Ermelo & Nijkerk en SOS Events.

Ontbijt

Het Langste Ontbijt van Ermelo wordt georganiseerd voor en door inwoners van Ermelo om elkaar te ontmoeten en zo meer verbinding te krijgen en vindt dit jaar plaats op zaterdag 26 mei vanaf 09.00 uur. De kaartverkoop start rond 10 april bij diverse winkeliers in het dorp. Voor meer info: www.langsteontbijtvanErmelo.nl.