Samen ontbijten voor een goed doel

ERMELO - Op zaterdag 26 mei vindt de tweede editie van het Langste Ontbijt van Ermelo plaats. De Stationsstraat zal, vanaf de Rabobank tot het Raadhuisplein, een lang lint van feestelijk gedekte tafels zijn.

De organisatie ziet graag veel Ermeloërs met elkaar gezellig ontbijten onder de noemer: Van Ontmoeting tot Verbinding. Het ontbijt begint om 9.00 uur met een sportieve aftrap door Olav Pranger van Get Healthy op het Raadhuisplein. Naast deze warming-up en work-out levert Pranger ook een gezonde bijdrage aan de deelnemers door appels aan te bieden. Tijdens het ontbijt zal er op diverse plaatsen live muziek te horen zijn. Het Langste Ontbijt van Ermelo is mede mogelijk gemaakt door een aantal lokale sponsoren. De organisatie kan nog altijd sponsoren gebruiken. Informatie en aanmelden kan via ontbijtvanermelo.nl.

Voedselbank

Bedrijven, organisaties, instellingen en politieke partijen kunnen een tafel reserveren voor maximaal twaalf personen. Dit kost 125 euro. Particulieren kunnen een plekje aan een tafel reserveren voor 6,50 euro. De opbrengst van het Langste Ontbijt komt ten goede aan de tieners van de Voedselbank. Deze jongeren kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken zodat ze in staat zijn om als normale tieners deel te nemen aan de maatschappij. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Riemer&Walinga Boekverkoopers, Leene Schoenen&Tassen, Moda Donna e Si, Brasserie De Volksmond, Elementa en VVV Ermelo.