‘Gezellige Fair met brocante, stoer, landelijk en industrieel’

ERMELO – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni is er aan de Slagsteeg 24 weer een sfeervolle Boerderij Fair. De zesde alweer die door Nicole van Winkoop-van Iperen wordt georganiseerd. Er worden weer veel brocante en vintage-artikelen te koop aangeboden.

 

De eerste keer dat Nicole van Winkoop de Fair organiseerde was in De Witte Herbergh, dat was dus eigenlijk geen boerderij Fair. Daarom is het dit jaar officieel de vijfde Boerderij Fair, want de Fairs daarna werden om haar boerderij in Horst georganiseerd. Al maanden is Van Winkoop bezig is met de voorbereiding voor deze Fair: vrijwilligers regelen, standhouders uitnodigen, berichten versturen etc. etc. Veel, heel veel werk. ,,Maar ik doe het met plezier, ik geniet ervan om straks al die leuke reacties te krijgen,’’ vertelt de organisator. En ze krijgt altijd veel hulp van familie en vrienden. ,,Het wordt weer gezellig vol met brocante, stoer, landelijk en industriële items.’’

Catering

Naast zo’n dertig kramen met allerhande mooie spullen kunnen de bezoekers ook een workshop bloemenkrans maken volgen. De kosten voor deelname zijn tussen de dertig en vijfendertig euro, afhankelijk van de inkoop van de bloemen. Voor deelname moet wel van te voren opgegeven worden via FB of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ,,De dames van de catering Marianne Magendans en Tineke Brouwer zijn er dit jaar uiteraard ook weer bij,’’ vertelt Van Winkoop. ,,Natuurlijk is er weer een terras met koffie, thee en frisdrank én appeltaart. Maar ook zijn er broodjes etc. te verkrijgen.’’ Voor de kinderen is er een springkussen en een ijskar met Italiaans schepijs. Nieuw dit jaar is de ‘reizende bakker’ met allerlei lekkernijen. De fair is van 10.00 – 17.000 uur, entree is 2 euro (kinderen tot 12 jaar gratis), maar het parkeren in het grasland aan de overkant kost niets.