Leefbaarheidsteam op zoek naar buurtinitiatieven

ERMELO - Welke straat wordt de Leukste straat van Ermelo 2018? Dat wordt bekend gemaakt tijdens de Burendag op 22 september. Het is een dag waarop buurtbewoners samenkomen en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. 

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Het Leefbaarheidsteam Ermelo, Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen buurten daar graag in. Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen zij mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom is het mogelijk als buurt vanaf eind juni een aanvraag tot max. € 400,00 in te dienen bij het Oranje Fonds om een Burendagplan te kunnen uitvoeren. Ook ontvangt iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, een Burendag feestpakket. www.burendag.nl

Lokaal

In Ermelo wordt de Burendag nog een beetje leuker vanuit het Leefbaarheidsteam. ,,Wij organiseren de 'Leukste Straat van Ermelo’," vertelt Mireille Heemskerk. ,,Alle buurten/straten die meedoen aan Burendag én zich aanmelden bij het Leefbaarheidsteam maken kans op de titel Leukste Straat van melo. Hierbij hoort, behalve de eer, ook een mooi winterpakket waarmee de buurt in de decemberperiode gezellig gemaakt kan worden." Vorig jaar won het Garsteland de titel. Wie wordt de Leukste Straat van Ermelo in 2018?

Voor meer informatie www.leefbaarheidsteamermelo.nl of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.