Pop-up galerie toont wederom nieuwe werken

ERMELO - Galerie StEK in winkelcentrum De Enk presenteert vrijdag 7 september de derde Zomerexpositie. Museumdirecteur Germa Greving zal vrijdagmiddag om 16.00 uur de expositie openen. Deze opening wordt muzikaal omlijst door Jan Peter van Aalst, deelnemer en hoofd-suppoost.

Midden in het centrum van Ermelo is de galerie met een veelheid aan werken te vinden. Zo’n 14 kunstenaars werken hieraan mee. De expositie is gratis te bekijken van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 uur tot 17.00 uur (vrijdags tot 20.00 uur). Deelnemende ‘Stekkers’ aan deze expositie zijn Alida van Beek, Pim Engelsman, Anneke Grootenboer, Rob de Haan, Ria Huibers, Tanja Kamps, Lydia Laman, Wim Souhoka, Marijn de Ronde, Dick van der Stouw, Bé Tenkink, Arnold van Verseveld en twee kunstenaars van Leonardo Da Vinci. 

StEK (Stichting Ermelo’s Kunstcollectief) bestaat uit ruim dertig enthousiaste kunstenaars in uiteenlopende disciplines. StEK zet zich in voor kunstbevordering en educatie in Ermelo en de regio door exposities, workshops, lezingen en samenwerkingen. www.kunststek.com