Full House in Ermelo

ERMELO - Na een succesvolle periode van vele jaren wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke geschiedenis van Flairck en wordt de fakkel doorgegeven aan een nieuwe generatie. De nieuwe Flairck geeft op zaterdag 13 oktober een concert in theater De Dialoog.

Onder leiding van gitarist en bassist Pablo Ortiz, die sinds 2007 deel uitmaakt van de band, geeft de nieuwe Flairck een line-up van getalenteerde jonge muzikanten een kans. Het gaat hier over de bassist en componist Joris Vanvinckenroye en de drie virtuoze violistes Liesbeth Lambrecht, Mart Flecijn en Zhazira Ukeyeva. Dit team creëert een fonkelnieuw Flairck-geluid dat de prachtige traditie van de band in ere zal houden. De welbekende, unieke stijl, boordevol stuwende energie en indrukwekkende instrumentale virtuositeit, zal nieuwe horizonten verkennen. De voorstelling ‘Full House’ is een uitnodiging voor het publiek om verleden, heden en toekomst te beleven van deze legendarische akoestische band met zijn typische klankkleur, theatrale humor en instrumentale intensiteit. Dit is de nieuwe Flairck. Andere gezichten, zelfde spirit. Bekend en toch nieuw. Een hedendaagse toenadering tot oude tradities. De aanvang van de voorstelling is 20.30 uur en de toegangsprijs is € 19,50 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl