Wie wil er nu niet eens zingen met een echt orkest?

ERMELO - Na de succesvolle eerste editie in 2017 organiseert Chr. Harmonie Crescendo op zaterdag 10 november weer een Améézing Concert. Zangers, zangeressen, duo's; iedereen kan zich opgeven om een nummer te zingen, begeleid door het orkest en voor een gezellig publiek.

Wie altijd al eens heeft willen zingen met live orkestbegeleiding, of vorig jaar in de zaal zat tijdens het Améézing Concert en dacht bij het horen van de prachtige optredens: dat wil ik ook! Dan is dit dé kans. Het is niet nodig dat je de beste zanger van Ermelo bent. Wie het geweldig vindt om mensen te entertainen en het podium als een tweede thuis voelt, zet Crescendo de zanger(es) graag in de spotlight. Wie zich wil opgeven, moet daar niet te lang mee wachten, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. Opgeven kan tot woensdag 31 oktober via www.crescendo-ermelo.nl. Op deze site is ook een lijst te vinden met nummers waarop men kan intekenen. Wie liever een ander nummer wil zingen, kan een bericht sturen en volgt er hierover overleg.

Karaoke

Wie liever in het publiek zit dan op het podium te staan kan natuurlijk uit volle borst bekende popnummers meezingen tijdens de zaalkaraoke. De kaartverkoop start op donderdag 25 oktober via de website of bij een van de orkestleden. Het concert vindt plaats op zaterdag 10 november om 20.00 uur in het Kerkelijk Centrum.