Hits uit de jaren '60 en '70

ERMELO - Arjon van den Tillaart organiseert op zaterdag 17 november een 50-plus feestje. Waar jonge ouders bijkomen van de intocht van Sinterklaas, kunnen 50-plussers de dansschoenen aantrekken en zich klaar maken voor een feestje. Van den Tillaart heeft voor deze gelegenheid de Ermelose feestlocatie Pitch & Putt op de Palmbosweg 4 in Ermelo uitgezocht.

DJ Arjon draait de lekkerste hits uit de jaren ’60 en ’70. ,,Terug in de tijd, dans je weer in je mooiste herinneringen," aldus de muziekliefhebber. ,,Naast dansen op deze fijne muziek, gaan we natuurlijk ook een workshop Drumble Dance geven." Wie in deze ongedwongen sfeer leeftijdsgenoten wil ontmoeten kan natuurlijk ook terecht. 

De entree bedraagt €12,50 p.p. in de voorverkoop en €15,- aan de deur op de avond zelf. Daarbij zijn een drankje, hapje en de workshop Drumble Dance inbegrepen.
 Kaarten reserveren in de voorverkoop kan via: www.pitchputtgelderland.com. De feestavond begint om 19.30 uur. Bij succes wil Arjon van den Tillaart elke derde zaterdag een feestavond voor 50-plussers organiseren. De volgende staat alvast gepland op zaterdag 15 december.