Thema is ‘Wake me Up’

ERMELO- Zondag 30 december wordt er weer een Top 2000 dienst gehouden in de Immanuëlkerk. Het thema van dit jaar is Wake me Up. Ook deze editie wordt georganiseerd door de jeugd van de jeugd van de Gereformeerde Kerk.

Het thema is gekozen naar een nummer van de Zweedse dj Avicii. Hij pleegde in april dit jaar zelfmoord. De vraag die centraal staat tijdens de Top 2000-dienst is: ‘Waar kom jij je bed voor uit?’ Naast het nummer van Avicii komen onder meer The Boxer van Simon & Garfunkel, Fix You van Coldplay en Leef van Dré Hazes voorbij in de dienst. Het Top2000-koor bestaat uit vijftig koorleden en was niet eerder zo groot. Het koor staat onder leiding van zangcoach Arda Koning en wordt begeleidt door de Harderwijkse band Pick Up Together.

Gratis

De Top 2000-dienst wordt gehouden op zondag 30 december om 19.30 uur in de Immanuelkerk aan de Stationsstraat in Ermelo. De zaal gaat om 19.00 uur open en de toegang is gratis. Zoals gebruikelijk blijft na afloop van de dienst de muziek van de Top 2000 doorklinken en is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje.