Alzheimer Café in De Baanveger

ERMELO – Tijdens het Alzheimer Café van donderdag 3 januari wordt een film vertoond met als onderwerp: Leren leven met Dementie. De film gaat over het ontstaan, herkennen en omgaan met dementie.

Deze film gaat over het ontstaan, herkennen en omgaan met dementie. Samen besteden we aandacht aan de vragen die dit bij u oproept onder begeleiding van Ymo Vellinga de gespreksleider op die avond. Het uitwisselen van ervaringen, het geven van adviezen aan elkaar, hoe om te gaan met deze problematiek staat centraal.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordt iedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.