Optreden Projectkoor met veel artiesten

ERMELO - Op zaterdag 19 januari geeft het projectkoor Pop meets Classic een eindconcert in de Immanuelkerk. Naast het projectkoor zullen er veel verschillende artiesten optreden.

Initiatiefnemers Martin Glas en Jan Tielenburg hebben een jaargeleden het concept van Pop meets Classic bedacht. Na het werven van ruim veertig leden is afgelopen september het project gestart . De deelnemers komen o.a. uit Ermelo, Harderwijk, Zwolle en zelfs Breda. Inmiddels hebben de deelnemers enthousiast gerepeteerd op het repertoire van klassiek tot modern, van de Latijnse taal tot het herkenbare Abba.

Artiesten

Niet alleen het projectkoor treedt op, ook de Ermelose zangeres Verona en zangeres Marjon Strijk zijn vertegenwoordigd. Strijk geeft concerten in het binnen- en buitenland; Verona is meer bekend van de kleinere optredens. Velen zullen haar kennen van optredens bij Fête de la Musique. Ook de jonge zangeres Mireya, zanger Mark Enthoven, violist Bas Egberts, gitarist Steffen van Bergenhenegouwen, het gemengde koor Afslag Harderwijk en een dertigtal leden van het salonorkest Happy Days zullen hun medewerking verlenen en deze avond tot een groot succes maken.

Toveren

Naast de bekende canon van Pachelbel zal o.a. ook het prachtige Bloemenduet van Lakmé ten gehore worden gebracht door Marjon Strijk en Mireya. Ooknummers van artiesten Dua Lipa en Lenny Kravitz zullen niet ontbreken. Gitarist Bergenhenegouwen gaat een prachtige eigentijdse improvisatie uit de elektrische gitaar tevoorschijn toveren en tot slot klinken de Radetzky March en het bekende We’ll meet again. Uiteraard omvat het programma nog vele andere bekende klassieke en populaire nummers. Het nieuwjaarsconcert Pop meets Classic begint om 20.00 uur. Kaarten a 12,50 euro verkrijgbaar bij de Bruna Ermelo en Team Kappers Harderwijk. Op de avond van het concert zijn de kaarten à 15,00 euro verkrijgbaar bij de kassa. Voor meer inlichtingen en/of reserveringen: Jan Tielenburg 06 51751131 / Martin Glas 06 42632475