‘Een paar tinten vrolijker graag’

ERMELO - Toneelvereniging Horst en Telgt staat weer op de planken. Ditmaal met de voorstelling 'Een paar tinten vrolijker graag'. Joop en Harry zijn al zes weken aan het schilderen bij modehuis Sylvia. Eigenaresse De Brie wil voor de komende modeshow dat het modehuis er van binnen en buiten weer als nieuw uit komt te zien. De laatste loodjes wegen echter het zwaarst, vooral voor Harry, die al zes weken geen loon meer heeft ontvangen. Oorzaak? Joop, zijn baas, zit krap bij kas.

Oorzaak? Zijn rekeningen worden niet betaald. Oorzaak? Mevrouw De Brie vindt deze rekeningen niet belangrijk. Oorzaak? Al haar geld, dat ze denkt te hebben, is bestemd voor de aankleding van de modeshow. Oorzaak? Daar bepaalt mode-inkoper Jean Pierre of hij haar nieuwe kledingcollectie koopt. En zo wordt menigeen aan het lijntje gehouden door de veeleisende en nietsontziende De Brie als men over geld zeurt. Na de modeshow komt het geld met bakken binnen. Maar Els, de vriendin van Joop, en Truus, de vrouw van Harry, denken daar heel anders over als hun pinpas blokkeert. Ze willen direct geld, en wel nu! Gevolg? Ze komen verhaal halen in het modehuis en dat juist op het moment dat Joop samen met Karin, de personal assistant van De Brie, in een pashokje staat. En dat terwijl haar beha buiten het pashokje op de grond ligt. Dit is het begin van een serie bizarre maar zeer komische situaties.

Locaties

Op 15 en 16 februari speelt de toneelvereniging in De Muzenhof. Op 22 en 23 februari zijn de acteurs te zien in theater De Dialoog. Voor meer informatie klik hier.