Voorstelling Het Spookje

ERMELO – Op woensdag 27 februari, midden in de voorjaarsvakantie, is er een leuke familievoorstelling in theater De Dialoog. Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 8 jaar.

Poppentheater Koekla maakt een fantastische voorstelling met prachtige poppen over de avonturen van een spookje en het jongetje Thijs, geïnspireerd op het sprookje Doornroosje van de gebroeders Grimm. Thijs kan niet slapen, omdat hij bang is in het donker. Je weet maar nooit wie of wat je in het donker tegenkomt! Dan ontmoet hij een spookje, dat helemaal niet eng blijkt te zijn. Ze worden vriendjes en samen gaan ze naar het grote kasteel. In het kasteel ligt een klein meisje te slapen op een bed van rozen. Het lijkt wel zijn vriendinnetje Roosje. Waarom wil ze maar niet wakker worden? De aanvang van de voorstelling is 15.00 uur en de toegangsprijs is € 8,50.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl