Specialist Ouderengeneeskunde als deskundige

ERMELO – Tijdens het Alzheimer Café van donderdag 7 maart zal Janneke de Wal, specialist ouderengeneeskunde bij de Zorggroep Noordwest-Veluwe, informatie geven over Dementie en Depressie. 

Dementie kan, zeker in de beginfase, veel lijken op een depressie.Maar ook kan het merken dat je verschijnselen van dementie hebt, aanleiding zijn van een depressie. Waar let de arts op bij zo’n situatie? Is de benadering en behandeling anders dan bij een op zich staande depressie? Wat zijn de valkuilen? Janneke de Wal, specialist ouderengeneeskunde bij de Zorggroep Noordwest-Veluwe zal als deskundige deze avond onze gast zijn. Voor meer informatie over Janneke de Wal klik hier en hier. Het Alzheimer Café nodigt iedereen van harte uit deze avond bij te wonen.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordt iedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.