Vakgarage Kievit weer hoofdsponsor

ERMELO - Op zaterdag 25 mei vindt al weer voor de tiende keer de Molentourtocht plaats. In het jubileumjaar belooft het een prachtige rit met bijzondere auto’s te worden. De inschrijving voor deze tocht is inmiddels geopend.

Aan deze toertocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieke, een andere echt bijzondere auto of een cabrio. De route voert dit jaar weer door een nieuw gebied en gaat richting het zuid-oosten. De tocht heeft een lengte van ongeveer 140 kilometer en gaat onder andere langs een aantal historische molens. De eerste equipe zal o 10.45 uur starten vanaf het Molenaarsplein. En zoals elk jaar staat genieten centraal: genieten van prachtige auto’s, van lekker eten en van een prachtige omgeving.

Sponsor

De organisatie van de Molentourtocht is erg verheugd dat Vakgarage Kievit al weer voor de zevende keer hoofdsponsor van het evenement is. Samen met andere sponsoren en deelnemers is het mogelijk om dit prachtige evenement te organiseren. De opbrengsten van de Molentourtocht zijn voor het onderhoud van Molen ‘De Koe’. Voor meer informatie en inschrijven: www.molendekoe/molentourtocht.