Ontmoetingsconcert voor Pasen

ERMELO - Het komende Ontmoetingsconcert is een bijzonder concert. Op zaterdag 6 april wordt een paascantate uitgevoerd: ‘The Day He Wore My Crown’. Deze is geschreven voor gemengd koor, verteller en solisten, samengesteld en gearrangeerd door David T. Clydesdale. 

In dit indrukwekkende werk wordt de lijdens- en opstandingsgeschiedenis van Christus gezongen en verteld. In de finale wordt ook gerefereerd aan de hemelvaart van Christus die, gezeten aan de rechterhand van God, onze hoeksteen is zoals bezongen in het openingsnummer van de cantate. In november is een groep van ruim tachtig enthousiaste zangers uit verschillende kerken begonnen met instuderen. De eerste twee maanden om de veertien dagen, vanaf januari komen zij wekelijks bij elkaar in de Immanuelkerk om te oefenen, samen met een aantal instrumentalisten. De solisten maken deel uit van het koor en het geheel wordt begeleid door diverse muziekinstrumenten. Drie jaar geleden is dit werk ook gezongen, maar op verzoek van veel zangers en luisteraars, vindt nu een herhaling plaats, met ook nieuwe zangers, solisten en muziekinstrumenten.

Tweemaal

Het interkerkelijk projectkoor en -orkest o.l.v. Erik-Jan van der Hel wil dit koorwerk tweemaal uitvoeren in de Immanuelkerk, een uitvoering om 16.00 uur en om 20.15 uur. De entreeprijs bedraagt slechts vijf euro. Naast verkoop aan de zaal is het ook is het mogelijk om vanaf 15 maart in de voorverkoop kaarten te verkrijgen bij de volgende adressen CreabyBea: Stationsstraat 125 en fam. Godschalk, Arendlaan 33. Meer informatie over de Ontmoetingsconcerten via https://www.facebook.com/profile.php?id=100007161365994