Feestelijke afsluiting met Nu we d'r toch zijn

ERMELO - Na een succesvolle eerste editie vorig jaar hoopt de organisatie dat ook dit jaar het Free Ermelo Festival weer een spetterend feest zal zijn. Een festival voor alle leeftijden, dat draait om het vieren van de vrijheid, door middel van muziek en dans. Een fijn evenement voor Ermeloërs door Ermeloërs…

Op zaterdag 13 april 2019, rond de bevrijdingsdatum van Ermelo, wordt het Raadhuisplein met twee podia het centrale plein van de festiviteiten. Het terrein is open om 13:30 uur en om 13:45 uur zal Jan Urbach, als voorzitter van de Oranjevereniging in Ermelo, het Free Ermelo feest openen.

Podia

Om 14:00 uur zal Crescendo aftrappen. De optredens gaan continu door tot uiterlijk 23:30 uur. Sluitstuk is om 22:00 uur de populaire partycoverband – voor alle leeftijden - Nu We D’r Toch Zijn. Diverse groepen zullen zich laten zien en horen op onze podia. Het festival is een initiatief van de Oranjevereniging en wordt mede georganiseerd door verenigingen uit het dorp. De insteek is een afwisselend cultureel programma dat alle leeftijdsgroepen aanspreekt. Zo zullen verschillende koren, orkesten en bands een optreden geven.
De insteek is dat de programmering van deze tweede editie het centrum laat bruisen, zodat Free Ermelo door de bevolking in het hart gesloten wordt. Het festival is vrij toegankelijk voor iedereen; de vrijheid vieren we immers samen. Alle overige informatie, evenals het volledige programma, is te vinden op de website www.free-ermelo.nl.