Ermelose theatergroep leert beginners acteren 

ERMELO - Altijd al eens kennis willen maken met toneelspelen? Zin om mee te doen aan leuke spelopdrachten te doen? Kruip in de huid van een ander. Theatergroep Spiegel uit Ermelo organiseert op de woensdagen 8, 15 en 22 mei een serie van drie toneeltrainingen voor beginners.

Doel van de training is om basistechnieken bij te brengen en het plezier van acteren te laten ervaren. Daarnaast worden er uiteraard ook improvisatieoefeningen gedaan. De leiding is in handen van Martin Bezemer, toneelspeler en regisseur bij Theatergroep Spiegel.

Versterking

Theatergroep Spiegel is op zoek naar versterking voor haar vereniging. Nieuwe leden zijn daarom van harte welkom. Aan het eind van de training kan men aangeven of er belangstelling is om lid te worden van de vereniging. Theatergroep Spiegel is een dynamische toneelvereniging. De leden variëren sterk in leeftijd, beroep, opleiding en ervaring, maar ze hebben één ding gemeen: de passie voor toneel. Ieder jaar brengt Theatergroep Spiegel minimaal één productie op de planken. Daarnaast wordt er een toneelstuk voor kinderen gemaakt in de sfeer van 5 december en wordt er regelmatig meegedaan aan festivals en andere evenementen. Zo is de vereniging ook aanwezig tijdens Fête de la Musique op 22 juni.
Toneel spelen, een stille wens??? Dit is je kans!

De trainingen zullen plaatsvinden op woensdag 8, 15 en 22 mei om 20.00 uur in Museum het Pakhuis aan het Molenaarsplein 24 in Ermelo en de avonden duren tot ongeveer 22.00 uur. De kosten voor deze drie avonden bedraagt totaal € 15,00; voor koffie en thee wordt gezorgd. Aanmelden is verplicht en kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 06-48785548.