Uitverkocht theater tijdens 'MovieNight'

ERMELO - In een volledig uitverkocht theater zijn de jeugd- en tienerselectie van GV Sparta Dans gehuldigd vanwege hun topprestaties. De spotlights stonden tijdens de eindshow met het thema 'MovieNight' al op de danseressen, maar voorzitter Jaco Cornelissen maakte graag van dit podium gebruik om de dames en hun trainsters extra in het zonnetje te zetten. Luid applaus volgde.

Cornelissen spoorde de Ermelose talenten aan om volgend jaar wederom te winnen. Hij zei tegen trainster Suzan Guliker dat er wellicht een Europees kampioenschap in zat. Immers zij wist het team van een 3e naar een 2e en nu 1ste plaats te brengen. Guliker lachte gevleid, maar stelde dat ze eerst maar eens de stap naar een hogere categorie wilde maken. ,,Eens kijken hoe dat gaat!” aldus de trotse trainster.
 Ook de meiden van de jeugdselectie, die 2e werden op het NK Jazzdans in Waalwijk werden beloond met een medaille van de voorzitter. Onder leiding van Annemiek Folmer brachten zij het zilver naar Ermelo.
Ouders, grootouders en andere belangstellenden keken vanmiddag naar een spectaculaire voorstelling met de wedstrijddansen, maar ook nieuwe uitvoeringen die speciaal voor dit thema zijn gemaakt. Ook vanavond is theater De Dialoog volledig uitverkocht.