Voor elk wat wils in Ermelo

ERMELO - Traditiegetrouw sluiten de Jaarmarkt en het foodfestival Eat N Beat de zomervakantie af. Dat gebeurt op zaterdag 31 augustus in het centrum van Ermelo. De Jaarmarkt staat, net als voorgaande jaren, geheel in het teken van hobbyisten en creatievelingen. Wie houdt van kaarten maken, dakpannen beschilderen en houtbewerken vindt veel hier veel inspiratie.

Ook lokale verenigingen zullen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen op de Jaarmarkt presenteren. Daarnaast is er voor kinderen een grote kleedjesmarkt. Zo kunnen ze spulletjes verkopen om een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. 

Al het goede

Wie uitgewinkeld is, kan door naar ’t Weitje waar een heus spektakel wordt opgetuigd voor de vijfde Eat N Beat. De organisatoren beloven geweldige foodtrucks, prachtige cocktails en bieren. Ook de kinderhoek wordt weer een feest op zich. Het is de laatste zaterdag van de schoolvakantie. Iedereen kan nog even vakantieverhalen delen onder het genot van al het goede. Overdag is er natuurlijk een heerlijk relaxte lounge beat en rond een uurtje of acht kunnen de voetjes van de vloer.