Veel variatie met bekende en minder bekende artiesten

ERMELO – Er zijn al veel theaterliefhebbers die in de voorverkoop via het bestelformulier of via de website toegangskaarten hebben gereserveerd voor de voorstellingen in het seizoen 2019-2020 van de Stichting Culturele Dialoog Ermelo (SCDE) in het theater De Dialoog.

De Stichting heeft weer een mooi, afwisselend programma weten te realiseren van bekende en minder bekende artiesten in alle genres: cabaret, muziek, toneel en kleinkunst. Uiteraard zijn er ook weer voorstellingen voor kinderen opgenomen in het seizoensprogramma. Theaterliefhebbers die nog geen kaarten in de voorverkoop hebben gereserveerd, kunnen vanaf dinsdag 3 september 2019 wekelijks van 10.00-12.00 uur en vanaf donderdag 5 september 2019 wekelijks van 14.00-20.00 uur aan de kassa van De Dialoog alsnog kaarten kopen voor één of meer voorstellingen. En een uur vóór aanvang van een voorstelling.

Programmaboekje

Wie het programmaboekje bij de huis-aan-huisverspreiding eind mei 2019 heeft gemist, kan het ophalen in De Dialoog en verder bij de VVV’s en bibliotheken in Ermelo, Putten, Harderwijk en Zeewolde. Informatie over de voorstellingen is ook beschikbaar op de website van de SCDE: www.theaterdialoogermelo.nl.
Via deze website kunnen uiteraard ook kaarten voor de voorstellingen worden gereserveerd.