Ontmoet kunstenaars in hun eigen atelier

ERMELO/ REGIO - Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar op zaterdag 14 en zondag 15 september in de gemeentes Ermelo, Harderwijk, Hierden en Putten. Negen kunstenaars en een galerie in Ermelo nodigen iedereen uit in hun atelier/galerie.

Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route langs vele locaties waar men kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van deze talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe. Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in de keuken' te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.

Ervaring

Op de verschillende adressen zijn onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen te zien. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen. Vele bezoekers hebben de afgelopen jaren genoten van deze unieke ervaring.

Boekje

Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries is in het boekje “Kunstroute Noordwest-Veluwe 2019” en op www.kunstroute.nu te vinden. Het boekje is gratis en verkrijgbaar bij de plaatselijke VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars. Openingstijden: zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
Eventuele afwijkende openingstijden per atelier/galerie zijn vermeld op de website van de betreffende kunstenaar/galerie. De ateliers zijn te herkennen aan een rood/groene vlag. Voor meer informatie: www.kunstroute.nu