Welke vormen van dementie zijn er

ERMELO – Tijdens het Alzheimer Café van donderdag 3 oktober is het thema Vormen van Dementie en hoe nu verder? Gastsprekers zijn huisarts J.L Runhaar en casemanager dementie A. Runhaar-Oostra.

De sprekers zullen het dodnerdagavond hebben over wat Dementie is, wat Alzheimer is en een uitleg geven over Vasculaire Dementie. Er zijn overigens ook enkele zeldzame vormen van Dementie, zoals Lewy Body, Frontaalkwab en haar variant Ziekte van Pick. Het Alzheimer Café nodigt iedereen van harte uit deze avond bij te wonen.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordt iedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.