Karaoke met live orkest

ERMELO – Na twee succesvolle eerdere edities organiseert Crescendo Ermelo op zaterdag 9 november 2019 wederom een Améézing Concert. Zangers, zangeressen, duo's; iedereen kan zich tot 17 oktober opgeven om een nummer te zingen, begeleid door het orkest en voor een gezellig publiek.

Wie altijd al eens heeft willen zingen met live orkestbegeleiding krijgt nu de kans. Of wie vorig jaar in de zaal zat tijdens het Améézing Concert en nu denkt dit ook te willen, dan is dit de kans! Het is niet nodig dat je de beste zanger van Ermelo bent. Wie het geweldig vindt om mensen te entertainen of voor wie het podium misschien als een tweede thuis voelt, kan op 9 november in de spotlights staan.

Kaartverkoop

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus snel opgeven. Dit kan tot woensdag 17 oktober via de site van Crescendo: www.crescendo-ermelo.nl. Hierop is een lijst te vinden met nummers waarop ingetekend kan worden. Er zitten weer een paar echte klassiekers bij dus kijk snel of er iets bij zit. Zit het nummer van voorkeur er niet bij, stuur ons dan een bericht en dan zullen we overleggen of dit mogelijk is. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 10 oktober, via de website of de leden. En natuurlijk zal ook de zaalkaraoke dit jaar niet ontbreken, waarbij het gehele publiek uit volle borst bekende popnummers mee kan zingen. Het concert vindt plaats op zaterdag 9 november om 20.00 uur in het Kerkelijk Centrum.